🌟 정육점 (精肉店)

☆☆   Nom  

1. 쇠고기, 돼지고기 등의 고기를 파는 가게.

1. BOUCHERIE: Magasin où l'on vend de la viande de bœuf, de porc, etc.

🗣️ Exemple(s):
  • 동네 정육점.
    The neighborhood butcher.
  • 정육점 주인.
    A butcher.
  • 정육점 직원.
    A butcher.
  • 정육점의 고기.
    Meat from a butcher's shop.
  • 정육점에 가다.
    Go to the butcher's.
  • 정육점에 들르다.
    Stop at a butcher's.
  • 우리 정육점에서 파는 쇠고기는 모두 국내산이다.
    All the beef we sell in our butcher shop is domestic.
  • 어머니는 정육점에서 저녁에 먹을 삼겹살을 사 오셨다.
    Mother bought pork belly for dinner at the butcher's.
  • 지수야, 요 앞 정육점에 가서 돼지고기 안심 한 근만 사 올래?
    Jisoo, can you go to the butcher's right up here and get some pork tenderloin?
    네, 엄마. 금방 다녀올게요.
    Yes, mom. i'll be right back.

🗣️ Prononciation, Déclinaison: 정육점 (정육쩜)
📚 Catégorie: Lieux d'activité économique   Expliquer un plat  

🗣️ 정육점 (精肉店) @ Exemple(s)

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