🌟 생강 (生薑)

명사  

1. 매운 맛과 향이 나서 양념이나 차의 재료, 한약재 등으로 쓰이는 울퉁불퉁하고 굵은 뿌리.

1. GINGER: Rough, thick roots that taste and smell spicy used as seasoning, ingredient for tea, medicinal herbs, etc.

🗣️ 용례:
  • Google translate 생강 냄새.
    Smell of ginger.
  • Google translate 생강 맛.
    Ginger flavor.
  • Google translate 생강 분말.
    Ginger powder.
  • Google translate 생강 양념.
    Ginger seasoning.
  • Google translate 생강의 향.
    Scent of ginger.
  • Google translate 생강의 효능.
    The efficacy of ginger.
  • Google translate 생강이 맵다.
    Ginger is hot.
  • Google translate 생강을 넣다.
    Add ginger.
  • Google translate 생강을 다지다.
    Mince ginger.
  • Google translate 생강으로 맛을 내다.
    Taste with ginger.
  • Google translate 생강은 암을 예방하는 효과가 있는 식재료로 유명하다.
    Ginger is famous for its food ingredients that help prevent cancer.
  • Google translate 영수는 양파를 썰고 생강과 마늘을 다져서 양념장을 만들었다.
    Young-su chopped onions and chopped ginger and garlic to make a sauce.
  • Google translate 말린 생강으로 만든 분말을 뜨거운 물에 녹여 마시면 감기에 효능이 있다.
    Dissolve a powder made of dried ginger in hot water and drink it, which is effective for colds.
  • Google translate 생선 요리를 이렇게 비린내 없이 잘 하시는 비결이 뭐예요?
    What's the secret to cooking fish so well without fish smell?
    Google translate 생강을 조금 첨가하면 생선 비린내를 없앨 수 있어요.
    Add a little ginger and you can get rid of the fishy smell.

생강: ginger,しょうが【生姜】。ねしょうが【根生姜】。ひねしょうが【老成生姜】,gingembre, gingembre en racine,jengibre,زنجبيل,цагаан гаа,cây gừng,ขิงสด,jahe,имбирь,姜,生姜,

🗣️ 발음, 활용: 생강 (생강)


🗣️ 생강 (生薑) @ 뜻풀이

🗣️ 생강 (生薑) @ 용례

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