🌟 (hop)

名詞  

1. 맥주의 원료가 되는 맛이 쓴 열매가 열리는 풀.

1. ホップ: ビールの原料となる味の苦い実のなる草。

🗣️ 用例:
  • Google translate 이 들어가다.
    Hop in.
  • Google translate 을 넣다.
    Add hops.
  • Google translate 을 사용하다.
    Use hops.
  • Google translate 을 재배하다.
    To grow hops.
  • Google translate 을 추가하다.
    Add hops.
  • Google translate 이 맥주는 쓴 맛을 더하기 위해 을 많이 넣었다.
    This beer has a lot of hops to add to its bitter taste.
  • Google translate 술이 금방 부패하지 않도록 이 원료로 사용되었다.
    Hops were used as raw materials to prevent the alcohol from quickly decaying.
  • Google translate 사장님, 이 가게의 맥주는 맛이 더 상쾌한 것 같아요.
    Boss, this store's beer tastes fresher.
    Google translate 아마도 직접 재배한 을 사용해서 그런 것 같아요.
    I think it's probably because we used our own growing hops.

홉: hop,ホップ,houblon,lúpulo,عشب للبيرة,зөрөг цэцэг,Hob; cây hoa bia, cây Hublông,ต้นฮอพ,hops,хмель,啤酒花,蛇麻,

Start

End


病院を利用すること (204) 気候 (53) 招待と訪問 (28) 職業と進路 (130) 外見 (121) マスコミ (36) 公共機関を利用すること(出入国管理所) (2) スポーツ (88) 家族行事 (57) 言葉 (160) 家事 (48) 恋愛と結婚 (19) 政治 (149) レジャー生活 (48) 買い物 (99) 人間関係 (255) 性格を表すこと (365) 位置を表すこと (70) 天気と季節 (101) 学校生活 (208) 感情/気分を表すこと (41) 個人情報を交換すること (46) 公共機関を利用すること (59) 公共機関を利用すること (8) 心理 (191) 外見を表すこと (97) 宗教 (43) 料理を説明すること (119) 哲学・倫理 (86) 約束すること (4)