🌟 맛깔

名词  

1. 음식의 맛.

1. 味道: 食物的味道。

🗣️ 配例:
  • Google translate 우리 어머니는 나물 하나를 무쳐도 맛깔 좋게 만드신다.
    My mother makes it delicious even if she mixes a single vegetable.
  • Google translate 뭐가 빠졌는지 된장찌개 고유의 구수한 맛깔이 나지 않았다.
    What was missing was not the original savory taste of soybean paste stew.
  • Google translate 그릇, 조명, 장식 등도 음식의 맛깔을 살리는 데 중요한 역할을 한다.
    Plates, lights, and decorations also play an important role in keeping the taste of food alive.
  • Google translate 그녀가 아무리 요리를 잘해도 어머니가 가진 고유의 맛깔은 못 낼 것이다.
    No matter how good she is at cooking, she won't be able to make her mother's own taste.

맛깔: taste,あじわい【味わい】。もちあじ【持ち味】,goût, goût des aliments,sabor, gusto,مذاق,амт,vị,รส, รสชาติ,rasa,вкус,味,味道,

🗣️ 发音, 活用: 맛깔 (맏깔)

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