🌟 식초 (食醋)

☆☆☆   名词  

1. 원료를 발효시켜서 만드는 신맛이 나는 액체 조미료.

1. 食醋: 使原料发酵而成的有酸味的液体调料。

🗣️ 配例:
  • Google translate 사과 식초.
    Apple vinegar.
  • Google translate 식초 냄새.
    The smell of vinegar.
  • Google translate 식초를 넣다.
    Add vinegar.
  • Google translate 식초를 만들다.
    Make vinegar.
  • Google translate 식초를 치다.
    Slap vinegar.
  • Google translate 요리사는 과일즙과 식초를 섞어 새콤한 양념을 만들었다.
    The cook mixed fruit juice with vinegar to make a sour sauce.
  • Google translate 식초가 들어 있는 병을 열었더니 시큼한 냄새가 확 퍼졌다.
    When i opened the bottle of vinegar, the sour smell spread out.
  • Google translate 선생님, 요리가 거의 다 된 것 같은데 이제 어떻게 하면 되나요?
    Sir, i think the cooking is almost done. what should i do now?
    Google translate 마지막으로 요리를 먹기 직전에 식초를 넣어 맛을 내세요.
    Taste it with vinegar just before you finish.
近义词 초(醋): 원료를 발효시켜서 만드는 신맛이 나는 액체 조미료.

식초: vinegar,す【酢】,vinaigre,vinagre,خل,цагаан цуу,dấm, dấm thanh, dấm chua,น้ำส้ม, น้ำส้มสายชู,cuka,столовый уксус; уксус,食醋,

🗣️ 发音, 活用: 식초 (식초)
📚 類別: 食材   点餐  


🗣️ 식초 (食醋) @ 释义

🗣️ 식초 (食醋) @ 配例

Start

End

Start

End


多媒体 (47) 交换个人信息 (46) 表达星期 (13) 爱情和婚姻 (28) 大众文化 (82) 艺术 (76) 谈论失误经验 (28) 家务 (48) 地理信息 (138) 讲解饮食 (78) 人际关系 (52) 讲解料理 (119) 周末与假期 (47) 政治 (149) 叙述事件,事故,灾害 (43) 气候 (53) 利用公共机构(图书馆) (6) 购物 (99) 利用交通 (124) 利用药店 (10) 家庭活动 (57) 旅游 (98) 职业与前途 (130) 教育 (151) 社会问题 (67) 媒体 (36) 饮食文化 (104) 居住生活 (159) 建筑 (43) 社会制度 (81)