🌟 삼치

名詞  

1. 고등어보다 조금 더 크고 청색의 등에는 푸른 갈색의 얼룩무늬가 있는 바닷물고기.

1. さわら: サバよりやや大きく、青色の背面には青褐色の斑点がある海水魚。

🗣️ 用例:
  • 삼치 조림.
    Braised mackerel.
  • 삼치 한 토막.
    One piece of mackerel.
  • 삼치를 굽다.
    Bake the mackerel.
  • 삼치를 먹다.
    Eat the mackerel.
  • 삼치를 사다.
    Buy mackerel.
  • 삼치를 잡다.
    Catch a mackerel.
  • 삼치는 살이 통통하고 맛이 좋아 구이나 조림을 많이 해 먹는 물고기이다.
    Samchi is a fish that is plump and tastes good, and is often roasted or boiled.
  • 삼치나 고등어처럼 두꺼운 생선은 토막을 내서 구워야 속까지 고루 익는다.
    Thick fish, such as mackerel and mackerel, need to be cut into pieces to cook evenly to the core.
  • 나는 비린내가 많이 나고 짠 고등어보다 담백한 맛이 일품인 삼치를 더 좋아한다.
    I prefer samchi, which smells a lot of fishy and has a clean taste to salty mackerel.

🗣️ 発音, 活用形: 삼치 (삼치)

Start

End

Start

End


約束すること (4) 文化の比較 (78) 週末および休み (47) 買い物 (99) 社会問題 (67) 天気と季節 (101) 恋愛と結婚 (19) 事件・事故・災害を表すこと (43) 招待と訪問 (28) 映画鑑賞 (105) 道探し (20) マスコミ (36) 人間関係 (52) 旅行 (98) 環境問題 (226) 心理 (191) 人間関係 (255) 政治 (149) 食べ物を説明すること (78) 公共機関を利用すること(郵便局) (8) 料理を説明すること (119) 公共機関を利用すること(図書館) (6) スポーツ (88) 健康 (155) 家族行事(節句) (2) 自己紹介 (52) 家族紹介 (41) 外見 (121) 個人情報を交換すること (46) 日付を表すこと (59)