🌟 조리용 (調理用)

名詞  

1. 음식을 만드는 데 씀. 또는 그런 물건.

1. ちょうりよう調理用: 料理を作るのに用いること。また、そのもの。

🗣️ 用例:
  • 음식 조리용.
    For cooking food.
  • 조리용 기구.
    Cooking utensils.
  • 조리용 냄비.
    A cooking pot.
  • 조리용 도구.
    Cooking tools.
  • 조리용 도마.
    Cooking cutting board.
  • 조리용 육수.
    Cooking stock.
  • 조리용 칼.
    A cooking knife.
  • 조리용으로 알맞다.
    Suitable for cooking.
  • 조리용으로 쓰다.
    Used for cooking.
  • 이 칼은 조리용이다.
    This knife is for cooking.
  • 조리용 도마를 씻은 후 음식 재료를 다듬었다.
    After washing the cooking cutting board, the ingredients for the food were refined.
  • 유민아, 고기 일부를 왜 잘라서 버려?
    Yu-min, why do you cut off some meat and throw it away?
    이건 조리용으로 쓸 수 없는 거야.
    This is not for cooking.

🗣️ 発音, 活用形: 조리용 (조리용)

Start

End

Start

End

Start

End


スポーツ (88) 学校生活 (208) 挨拶すること (17) 宗教 (43) 公演と鑑賞 (8) 芸術 (23) 服装を表すこと (110) 文化の比較 (78) 料理を説明すること (119) 教育 (151) 天気と季節 (101) 文化の違い (47) 哲学・倫理 (86) 職場生活 (197) 外見を表すこと (97) 公共機関を利用すること (8) 科学と技術 (91) 食文化 (104) マスコミ (36) 買い物 (99) 映画鑑賞 (105) 人間関係 (52) 環境問題 (226) 個人情報を交換すること (46) 地理情報 (138) 薬局を利用すること (10) 恋愛と結婚 (19) 大衆文化 (52) 招待と訪問 (28) お礼 (8)