🌟 삼색 (三色)

Sustantivo  

1. 세 가지의 색.

1. TRES COLORES: Tres tipos de colores.

🗣️ Ejemplo:
  • Google translate 삼색 과일.
    Three-color fruit.
  • Google translate 삼색 국기.
    A tricolor flag.
  • Google translate 삼색 깃발.
    Three-color flag.
  • Google translate 삼색 나물.
    Three-color greens.
  • Google translate 삼색 띠.
    A tricolor band.
  • Google translate 삼색 볼펜.
    Three-color ballpoint pen.
  • Google translate 삼색 신호등.
    Three-color traffic lights.
  • Google translate 삼색 천.
    Three-colored cloth.
  • Google translate 프랑스 국기는 파랑, 하양, 빨강의 삼색으로 되어 있다.
    The french flag is made up of three colours: blue, white and red.
  • Google translate 그는 검정, 빨강, 파랑의 삼색 볼펜을 들고 다녔다.
    He carried a three-color ballpoint pen of black, red and blue.
  • Google translate 비빔밥에는 보통 콩나물, 고사리, 시금치 등의 삼색 나물이 들어간다.
    Bibimbap usually contains tri-colored vegetables such as bean sprouts, bracken and spinach.
  • Google translate 엄마, 신호등은 무슨 색깔로 되어 있어요?
    Mom, what color are the traffic lights?
    Google translate 응, 신호등은 초록, 빨강, 노랑의 삼색이란다.
    Yeah, traffic lights are three colors: green, red and yellow.

삼색: three colors; being three-colored,さんしょく・さんしき【三色】,trois couleurs, tricolore,tres colores,ثلاثة ألوان,гурван өнгө,ba màu,สามสี,tiga warna,три цвета,三色,

🗣️ Pronunciación, Uso: 삼색 (삼색) 삼색이 (삼새기) 삼색도 (삼색또) 삼색만 (삼생만)

🗣️ 삼색 (三色) @ Ejemplo

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