🌟

☆☆☆   名詞  

1. 둥글거나 둥글넓적하며 익기 전에는 떫지만 익으면 단맛이 나는 주황색 과일.

1. かき: 丸かったり、平たく丸みのある模様で、熟す前は渋いが、熟すと甘い味がするだいだい色の果物。

🗣️ 用例:
  • 이 떨어지다.
    Dropped persimmon.
  • 이 떫다.
    The persimmon is bitter.
  • 이 열리다.
    The persimmon opens.
  • 이 익다.
    The persimmon ripens.
  • 을 따다.
    Pick persimmons.
  • 을 말리다.
    Dry persimmons.
  • 을 먹다.
    Eat persimmons.
  • 할아버지는 빨갛게 익은 을 직접 따서 우리에게 주셨다.
    Grandfather picked the red ripe persimmons himself and gave them to us.
  • 떫은 은 말려서 곶감을 만들면 떫은맛은 사라지고 단맛만 남게 된다.
    When you dry the bitter persimmons and make dried persimmons, the bitter taste disappears and only the sweet taste remains.
  • 넌 단단한 단감이 좋니, 아니면 말랑말랑한 홍시가 좋니?
    Do you prefer hard sweet persimmons or soft persimmons?
    나는 어떤 이든 다 좋아해.
    I like any persimmon.

🗣️ 発音, 活用形: (감ː)
📚 カテゴリー: 果物   食べ物を注文すること  

Start

End


宗教 (43) スポーツ (88) 職業と進路 (130) 家族行事(節句) (2) 旅行 (98) 食文化 (104) 哲学・倫理 (86) 学校生活 (208) 芸術 (76) 服装を表すこと (110) 失敗話をすること (28) 文化の違い (47) 家事 (48) 電話すること (15) 事件・事故・災害を表すこと (43) 謝ること (7) お礼 (8) 人間関係 (52) 文化の比較 (78) 趣味 (103) 政治 (149) 個人情報を交換すること (46) 科学と技術 (91) 地理情報 (138) 料理を説明すること (119) 恋愛と結婚 (28) 心理 (191) 食べ物を説明すること (78) 家族紹介 (41) 環境問題 (226)