🌟 생갈비 (生 갈비)

名詞  

1. 얼리거나 양념하지 않은 갈비.

1. センカルビ: 凍らせたり味付けをしていない、純粋な肉の味が楽しめるカルビ。

🗣️ 用例:
  • 돼지 생갈비.
    Pork rib.
  • 생갈비.
    Beef ribs.
  • 한우 생갈비.
    Korean beef raw ribs.
  • 생갈비 고기.
    Raw ribs meat.
  • 생갈비를 먹다.
    Eat raw ribs.
  • 생갈비를 주문하다.
    Order raw ribs.
  • 생갈비를 팔다.
    Sell raw ribs.
  • 여기 생갈비 이 인분 주세요!
    Please give me two servings of raw ribs!
  • 생갈비는 냉동 갈비보다 육질이 부드럽고 맛이 좋기 때문에 값이 더 비싸다.
    Raw ribs are more expensive because the meat is softer and tastier than frozen ribs.
  • 김 대리, 이번 우리 부서 회식은 어떻게 준비하고 있나?
    Mr. kim, how are you preparing for our department dinner this time?
    근처 생갈비 고깃집에서 하는 것으로 준비해 놨습니다.
    I've prepared something for you at a nearby barbecue place.

🗣️ 発音, 活用形: 생갈비 (생갈비)

Start

End

Start

End

Start

End


位置を表すこと (70) 食文化 (104) 文化の比較 (78) レジャー生活 (48) 家族紹介 (41) 芸術 (76) 歴史 (92) 日付を表すこと (59) 地理情報 (138) 社会問題 (67) 哲学・倫理 (86) 買い物 (99) 交通を利用すること (124) 公共機関を利用すること (8) 健康 (155) 外見 (121) マスコミ (36) 気候 (53) 教育 (151) 政治 (149) 約束すること (4) 科学と技術 (91) 職業と進路 (130) 環境問題 (226) 大衆文化 (52) 家族行事 (57) 職場生活 (197) 社会制度 (81) 芸術 (23) 公共機関を利用すること(郵便局) (8)